Home » woning inrichting » Woningdecoratie
Dec
07

Woningdecoratie

Is de inrichting van je woning nog niet helemaal “af”? Herkenbaar, vooral na een verhuizing, want dat blijkt immers vaak het juiste moment te zijn om de schop door je inboedel te halen. Veel meubelen vallen af, een gedeeltelijk nieuw interieur wordt zorgvuldig uitgezocht bij diverse bijzondere woonwinkels. Maar dan: alles hangt en staat en toch ontbreekt er nog iets. Je woning vraagt om een stukje fine tuning. In veel gevallen zorgt een juist gekozen schilderij, of grote spiegel, voor de echte afronding indien je een (te) kale muur wilt decoreren.

Eigen kunst, zó bijzonder kan het zijn

Grote spiegels koop je bij mooie woonwinkels zoals Trendhopper bijvoorbeeld. Ook voor een mooi kleurrijk noppen karpet ben je hier aan het juiste adres (staat werkelijk in ieder interieur, check het uit op de site). Maar die muur. Wat doen we daarmee? Hier kies je een schilderij naar jouw keuze! Zo kan een abstract schilderij goed uit de verf komen in bijna ieder interieur, en deze koop je uniek gemaakt in een schilderij webwinkel.

Maar er is meer, want wat ons betreft springt het schilderij -wat je zelf laat maken- naar jouw keuze, aan de hand van een foto bijvoorbeeld, er echt helemaal uit. Hiermee creëer je echt iets werkelijks unieks voor altijd een zeer schappelijke prijs. Check het zelfontworpen schilderij op Jouwschilderijwebshop.nl. Zomaar hartstikke uniek (en ultra hip voor je interieur!).

Lampen

Een mooi schilderij aan de wand mag opvallen. Heb je geen zin in een schilderij-lampje (wat inderdaad een enigszins oubollige wijze is van verlichting), maak dan gebruik van een mooie staande vloerlamp. Deze bieden meerdere opties, doordat je keuze hebt uit meerdere spots per staande lamp. Het ene spotje belicht het schilderij, de andere spot weer iets anders; bijvoorbeeld de leesstoel.