Home » Vehuisbedrijf » Woning laten ontruimen
Sep
18

Woning laten ontruimen

Woningontruiming

In het leven kunnen er verschillende redenen ontstaan waardoor jouw woning of die van jouw dierbare ontruimd moet worden. Te denken valt aan een overlijdenssituatie, echtscheiding, overstap naar een verpleeghuis of bejaardentehuis of een gewone verhuizing. In het geval van het overlijden van een familielid, kun je je voorstellen dat je er niet op zit te wachten om zijn of haar woning te moeten ontruimen. In dergelijke gevallen zijn er professionele bedrijven die de woningontruiming voor jou kunnen doen. Deze vakmensen kunnen binnen een dag de woning, of het bedrijfspand, geheel leegmaken en bezemschoon opleveren.

Bijzondere redenen voor ontruiming


Behalve de hiervoor genoemde redenen om een woning te ontruimen, kan het ook noodzakelijk zijn in geval van ernstig vervuilde en verwaarloosde woningen die ontruimd en gedesinfecteerd moeten worden of in geval van het ontruimen van kraakpanden. Ook kan ontruiming nodig zijn als er illegale praktijken worden ontdekt in een woning, zoals hennepteelt.

Van A tot Z


Misschien denk je dat ontruimen niet zo zwaar is. Maar besef ook goed dat je al het afval moet opruimen en op een juiste manier moet afvoeren. Er kunnen nog wat kleine herstelwerkzaamheden nodig zijn en de woning moet bezemschoon opgeleverd worden. Ook schoonmaakwerkzaamheden moeten dus gedaan worden. Het handige van het inschakelen van een ontruimingsbedrijf is dat ze alles van A tot Z voor je doen. Je hebt er verder geen omkijken meer naar. Alles wordt ontruimd en opgeruimd.