Home » woning inrichting » Waardevolle spullen woningontruiming
Jul
15

De opdrachtgever voor een woningontruiming is vaak een woningstichting, een deurwaarderskantoor, of een particulier. Aan de woningontruiming kunnen diverse oorzaken ten grondslag liggen. De bewoners worden uit huis geplaatst na wanbetaling, of er wordt beslag gelegd op goederen. In het geval van een particuliere woningontruiming zijn het vaak de kinderen van een laatst overleden ouder die de opdracht geven tot woningontruiming. Service Verhuisbedrijf kan voor u een woningontruiming door heel Nederland organiseren. Neem hiervoor contact met ons op. 

Particuliere woningontruiming

Wanneer er een ouder is overleden en de woning ontruimt moet worden is dit een loodzware opgave voor de achtergebleven familieleden. Men selecteert bepaarde waardevolle spullen en belangrijke zaken, maar verder wil met het graag overlaten aan het woningontruimingsbedrijf. Goederen kunnen door ons gedoneerd worden aan een goed doel, maar men kan er ook voor kiezen om gedeeltelijk door ons de inboedel te laten opkopen. Wij kopen tot 350 euro aan goederen op. Dit wordt dan in mindering gebracht van de totaalfactuur.

Waardevolle goederen

Goederen in huis zijn vaak meer waard dan gedacht, een tweedehands relaxfauteuil, of bijzondere collectoritems zoals industrielampen, maar ook bijzondere antieke kasten, kunnen soms nog enkele honderden euro's opleveren. Hiervoor moet dan wel een passende koper worden gezocht. Service Verhuisbedrijf kan hierin bemiddelen of de verkoop uit handen voor u nemen. Meer weten? Neem dan contact met ons op. 

Omgeving Nijmegen Verhuizen of woningontruiming? Ga dan snel naar onze collega's van Woningontruimennijmegen.nl