Home » woning inrichting » Verrassend LED
Jul
14

Inbouwledlampspots vind je vooral terug in de keuken of badkamer. Geen zin in inbouwspots, maar wel opzoek naar badkamerverlichting? Je creëert een subliem effect door verschillende lichtbronnen achter schotten, nisjes of richels te plaatsen. De diepte verschillen geven een prachtig optisch schouwspel. LED lampen, in de vorm van LED strips zijn ook verkrijgbaar in waterproof-variant voor in de badkamer. 

LED Grenzeloos mooi

Zo kun je LED strips voor vele toepassingen gebruiken in je huis, wat voor grenzeloos mooie effecten kan zorgen. Een mooi voorbeeld zijn verzonken, of verborgen LED strips onder de traptredes, trapleuningen, of verzonken in het verlaagde plafond. 

LED zorgt altijd voor een spannend, en soms futuristisch, effect binnen je woning. Voor het energieverbruik hoef je het overigens niet te laten; de LED lamp is zelfs nóg voordeliger in vele gevallen dan menig spaarlamp!

Multifunctioneel LED

LED strips zijn geweldig, maar ook LED inbouwspots zorgen voor een spannend eigentijds effect in de keuken, gang, of badkamer. Het totale interieur komt volledig tot zijn recht mede dankzij een juist gekozen verlichting. LED verlichting past op uitstekende wijze binnen een moderne woning en interieur en versterkt het moderne effect. U kunt alles nalezen over LED verlichting voor vochtige- of drogeruimtes op de website www.PretmetLED.nl