Home » Vehuisbedrijf » Verhuizer huren Rotterdam
Jun
17

Een verhuizer huren Rotterdam?Verhuizer huren Rotterdam

Bent u opzoe naar één of meerdere verhuizers om uw verhuizing te laten uitvoeren of bij te staan? Voor de lastige en zware voorwerpen kunt u het beste ervaren verhuizers inschakelen. Die weten wat ze doen, kunnen het relatief snel en nemen het risico op schade voor een groot deel af. Bent u hier naar opzoek? Reken dan op de krachten van De Eigen Rijder, al meer dan tien jaar ervaring is wat telt!

Gemotiveerde verhuizer

Bij ons weet u zeker dat u een gemotiveerde verhuizer treft. Bij ons werken uitsluitend professionele verhuizers die het vak waarderen en niet alleen doen voor het geld! De sfeer tijdens onze verhuizingen is dan ook goed en (het meest belangrijke) de omgang met uw spullen ook! Geen gehaast maar geduld en kwaliteit!

Niet alleen voor het huren van een verhuizer bent u bij ons aan het juiste adres, u kunt ook een verhuiswagen en een verhuislift bij ons huren. U huurt onze materialen inclusief chauffeur/verhuizer zodat de verantwoordelijkheid bij ons blijft. U hoeft dus geen borg te betalen en kosten voor de verzekering van de voertuigen.

Verhuizer huren Rotterdam

Verbouwingen? Bezoek RS Aannemersbedrijf Rotterdam