Home » Vehuisbedrijf » Verhuizen Rotterdam
Apr
12

Gaat u binnenkort verhuizen of moeten een aantal spullen verplaatst worden? Bij ons, de Verhuisbeweging, bent u aan het juisate adres als het gaat om service omtrent verhuiden. Wij leveren 24 uur per dag en 365 dagen per jaar service. Bel ons via 088 2430 120 of ga naar onze website (zie link onderaan dit artikel).

Verhuizen Rotterdam en omstreken

Ons verhuisbedrijf is gevestigd in Rotterdam, maar onze service rijkt verder dan alleen Rotterdam. Wij verhuizen u overal naar toe! Met ervaren en goed gemotiveerde verhuizers, professionele materialen en goed contact met onze klanten zijn wij uw ideale partner tijdens de verhuizing.

Daarnaast maken wij gebruik van professionele materialen zoals een gekeurde verhuislift, verhuiswagens op maat (afhankelijk van de grootte van de verhuizing en het gewicht), verhuisdekens om schade te voorkomen, steekkarren en meer. Efficiënt werken zint in ons bloed!

Verhuizen van begin tot eind

Verhuizen draait niet alleen maar om het verplaatsen van spullen. De voorbereiding is van groot belang. Van het inpakken, demonteren en alles klaar zetten voor de verhuizing valt tevens onder onze dienstverlening, eveneens de nazorg zoals alles op de juiste plek zetten, uitpakken en monteren van uw spullen. Een goede voorbereiding van uw verhuizing zorgt ervoor dat alles vlekkeloos zal verlopen, bekijk onze Verhuizen Checklist voor een lijst met tips en dingen die u moet nalopen. Geef het verhuizen tijdig door aan de gemeente, klik hier.

Verhuizen Rotterdam? Klik hier.

Of bel ons via 088 2430 120.