Home » woning inrichting » Straks heerlijk genieten van uw nieuwe tuin
Jun
29

Na een verhuizing staat je wereld even op zijn kop. Want de nieuwe woning mag dan helemaal op orde zijn; de indeling en herorganisatie kunnen zo hun wissel op je trekken. Niets ligt meer op zijn vaste plek en allerhande zaken moeten vaak nog geregeld worden, naast alle nieuwe dingen waar je nog tegen aan loopt. Zodra je eenmaal echt gesetteld bent in de nieuwe woning is het tijd om de puntjes op de i te zetten en de woning echt helemaa naar je zin te maken. 

Wat doen we met de tuin?

Is de tuin van de vorige bewoners niet bepaad jouw smaak, dan is het tijd om eens orde op zaken te gaan stellen. Wat is voor jou en/ of je gezin nu echt belangrijk? Zijn er kinderen in het spel, dan is een speelplek met trampoline bijvoorbeeld een aanrader. Of wat dacht je van een overdekt zwembad? Aangezien de meeste inwoners van Nederland niet direct over een riante achtertuin beschikken is in dergelijke gevallen een zwem-spa een super leuke tussenoplossing.

Zwem Spa

De zwem-spa, of ruime jacuzzi, heeft ongeveer de afmeting van een ruim kinderbadje. Daar hebben de meest bewoners van Nederland dan ook wel ruimte voor. Je kunt deze overdekt laten maken, met als voordeel dat er minder vuiligheid in het water komt en je beschut bent van de zon. Een ander zeer groot voordeel is dat je niet aan één seizoen gebonden bent, maar zomer én winter gebruik kunt maken van de buiten jacuzzi in de tuin. Je kinderen kunnen er geen genoeg van krijgen, dat is één ding wat zeker is. Het water is atijd op een temperatuur te maken naar jouw wens. De buiten jacuzzi is dan ook een enorme aanwinst voor het hele gezin.