Home » Vehuisbedrijf » Spouwmuurisolatie
May
10

Spouwmuurisolatie – http://www.isolatiedeal.nl/

Sinds er veel aandacht is voor het milieu, de stijgende energieprijzen en de financiƫle crisis wordt er door velen gezocht naar manieren om deze 3 dingen te verenigen. Een van de acties die ondernomen kan worden is het isoleren van de woningen door onder meer spouwmuurisolatie. Bij spouwmuurisolatie, de naam zegt het eigenlijk al wordt er isolatiemateriaal in de spouw gespoten. Dit wordt gedaan door kleine gaten te maken in de voegen volgens een bepaald patroon. Er wordt onderaan de muur begonnen en vervolgens omhoog gewerkt. Als alle gaten gemaakt zijn kan er begonnen worden met de isolatie. Er wordt glaswol onder druk in de spouw gespoten. Deze glaswol zorgt voor een solide deken die het huis isoleert en beschermt tegen kou en vocht.

 

Spouwmuurisolatie bij IsolatieDeal

Voor veel mensen klinkt deze manier van isoleren aantrekkelijk. Het kan er namelijk voor zorgen dat er tussen de 25 en 30% bespaard wordt op de stookkosten. Daarnaast zijn de kosten van de spouwmuurisolatie al binnen een paar terug verdiend waardoor het in de jaren erna nog veel geld op kan leveren. Uiteraard moet de spouwmuurisolatie dan wel op vakkundige wijze worden uitgevoerd. Daarom wordt u aangeraden een bezoek te brengen aan IsolatieDeal uit Enter. Zij hebben jarenlange ervaring op het gebied van isoleren en spouwmuurisolatie is een van de specialisaties. Als geen ander kan de specialist uit Enter u voorzien van advies en uiteraard kunnen zij ook als geen ander de isolatie uitvoeren.

 

Adviesgesprek

Hebt u er wel oren naar om gemakkelijk te kunnen besparen op uw stookkosten? Vraag dan een adviesgesprek aan bij IsolatieDeal. In dit gesprek kan u duidelijk worden verteld hoeveel u kunt besparen en wat hiervoor gedaan moet worden. Er kan een offerte gemaakt worden, als u deze aanvaardt zal er snel begonnen worden met de isolatie.
Spouwmuurisolatie

Deze post is geplaatst door Jan via IP adres: 188.142.34.197