Home » woning inrichting » Professioneel Schoonmaakbedrijf 020
Oct
06
Voor betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid ben je bij ons schoonmaakbedrijf aan het juiste adres. Dankzij uitstekende service is onze onderneming uitgegroeid tot een begrip in Amsterdam. Wij zijn verantwoordelijk voor schoonmaakdiensten voor het MKB en diverse bedrijven en instellingen. Ons bedrijf is van alle markten thuis en biedt een breed assortiment. 

Onze diensten en service

Tot onze werkzaamheden behoren onder andere interieurverzorging, eenmalige- en opleveringsschoonmaak en het schoonmaken van kantoren. Ook verzorgen wij gevelreiniging, glasbewassing, schoonmaak van appartementencomplexen en vloeronderhoud. Daarnaast zorgen wij op professionele wijze voor brandschone panden en gebouwen in Amsterdam en omgeving. Goed schoongemaakte en onderhouden gebouwen staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Wij zijn er trots op bedrijven onze schoonmaakdiensten aan te mogen bieden. 
 
Onze professionaliteit uit zich ook in onze duurzame schoonmaakmiddelen. Wij gebruiken niet-giftige producten om te milieubeschadiging te voorkomen. Mensen met allergieën, chemische gevoeligheden hebben van onze schoonmaakwerkzaamheden absoluut geen last. Jouw schoonmaakwensen staan bij ons centraal. Wij leveren service, kwaliteit en continuïteit. Onze medewerkers zijn uitstekend opgeleid en staan altijd voor de klant klaar. Wij communiceren regelmatig met onze klanten om hun tevredenheid te peilen. Je kunt specifieke wensen aangeven en ons een offerte sturen. Binnen 24 uur bieden wij je een offerte op maat. Wij verzorgen panden en gebouwen in Groot-Amsterdam graag op professionele wijze.