Home » Vehuisbedrijf » Open xchange
Feb
20

Open xchange

Open xchange – https://www.hostnet.nl/veelgestelde-vragen/open-xchange

Er was eens een jongen, eigenlijk een man maar dat weet zijn verstand nog niet, die teksten moest schrijven voor een tekstbureau. Het onderwerp waarover hij moest schrijven is hosted exchange. En ook een beetje open xchange. Hier had hij het laatst over met een collega van het werk. Die gaf aan dat hij teksten schreef en dat ze nog mensen zochten. Deze jongen dacht dat hij dat ook wel kan en meldde zich vervolgens aan. Om teksten te schrijven voor zoekmachines. Over hosted exchange en open xchange bijvoorbeeld. En vele teksten zullen nog volgen. Althans, dat is de bedoeling.
Stiekem heeft hij de droom om een bekend schrijver te worden. Nee, te zijn. Schrijver word je niet, dat ben je heeft hij eens gelezen. Hij schrijft zijn teksten over open xchange en hosted exchange en komt erachter dat deze twee begrippen en technologie├źn vooral van belang zijn in het bedrijfsleven. Hij ziet de mogelijkheden die te gebruiken zijn voor het bedrijfsleven. Het beheren van een aparte interne e-mail server voor gebruik in het bedrijf zelf. Een hosted exchange server gebruiken met open xchange software. Open source software gebruiken op andermans servers. Weinig onderhoudt voor jezelf lijkt hem wel iets wat belangrijk is in het bedrijfsleven.
Hij gaat zelf op onderzoek uit. Wat is eigenlijk nou hosted exchange? Wat is eigenlijk nou open xchange? De eerste gebruik je een webhosting service om je bestanden op te slaan, waarna zij jou de mogelijkheid bieden om een e-mail server te plaatsten ter gebruik voor allerhande e-mails, contacten en andere agendapunten. Handig denkt de jongen, een agenda hebben. Dit is in het kort wat hosted exchange dus inhoudt. Open xchange is grotendeels hetzelfde, alleen is dit gebaseerd op het open source principe. Iedereen kan het gebruiken en modificeren, maar het onderhoudt moet je dan ook zelf doen. De jongen vergelijkt het met een garage en een automonteur die het doet voor de leuk. Waarom hij deze vergelijking maakt weet hij zelf ook niet, maar het klinkt in ieder geval wel toepasbaar.
Hij zal bezig gaan met zijn tien teksten over hosted exchange en open xchange. Hij is al bijna klaar. Als hij volgende keer nou eerder begint, dan zou hij ook eerder klaar zijn. Johan Cruijff is niets vergeleken met deze jongeman. Hij gaat weer verder. Het tekstschrijven roept. Vooruit, nog een tekst over hosted exchange en open xchange. Lekker met David Bowie.

Open xchange

Deze post is geplaatst door Valera via IP adres: 46.226.57.126