Home » woning inrichting » Moderne duurzame vloer
Apr
30
Een beton gietvloer is geschikt voor alle woningen. Het kan een mooie robuuste look hebben of een industriële touche geven aan die ene ruimte. Dit zeer onderhoudsvriendelijk tegen een zeer aantrekkelijke prijs. 
 

Design voor een aantrekkelijke prijs

 
Omdat een beton gietvloer met veel afwerkingen van de toplaag bewerkt kan worden past het perfect bij elk design. Zowel een glanzende afwerking of een doffe behoort tot de mogelijkheden.  Ook kiest men steeds vaker voor de ESD vloer. Voordelen van een beton gietvloer. De vloer is altijd helemaal naadloos. Zo zijn er nooit ergens kieren die moeilijk zijn schoon te houden. De vloer is ook bestendig tegen de meest gebruikte schoonmaakmiddelen. Voor mensen met een allergie voor bijvoorbeeld huismijt is dit de perfect vloer. Er gaat geen vuil in deze vloer zitten dus u heeft nergens last meer van. Ideaal voor op de slaapkamer. Ten opzichte van vloerbedekking en vloerkleden is een beton gietvloer geheel brandveilig. Het draagt dus ook bij aan de veiligheid van u en uw woning. 
 

Een vloer zoals niemand die heeft

 
Omdat het gegoten word en elke afwerking weer anders is bent u verzekerd dat u een vloer heeft zoals niemand anders die heeft. U kunt de vloer geheel naar eigen wens ontwerpen. Wilt u liever een ruwe afwerking? Of gaat u toch voor die betonlook vloer? Het kan allemaal. Geschikt voor diverse ruimtes. Een beton gietvloer staat in elke ruimte. Voor iedere ruimte is de vloer af te werken met een passende kleur zodat het echt een eenheid vormt met de rest van de omgeving. De vloer past zich zeer gemakkelijk aan de rest van het interieur. 
 

Snel gelegd

 
De vloer word in een keer gegoten. Daarna wordt het afgevlakt zodat de vloer egaal is. En vervolgens hoeft het alleen nog maar te drogen en is het klaar voor gebruik. U kan natuurlijk nog kiezen voor een bepaalde afwerking. Maar daarna is de vloer klaar voor gebruik.