Home » woning inrichting » Kunststof kozijnen
Mar
10

Kunststof kozijnen zijn een modern en elegant alternatief voor de beglazing van uw huis. De kozijnen zijn onderhoudsvrij en hebben een lange levensduur. Tevens zijn ze leverbaar in vele varianten en kleuren en zijn ze geschikt voor verschillende typen glazen. Bermon is uw specialist in zowel levering en montage van kunststof kozijnen.

Typen kunststof kozijnen

Er zijn diverse typen kozijnen verkrijgbaar. Zo zijn er typen voor ramen die naar binnen of naar buiten draaien, kiepramen en schuiframen. Ook zijn er vijf stijlen beschikbaar, die zijn uitgebracht onder de K-Vision lijn. Zo is er altijd wel een stijl die bij uw huis past.

Kunststof kozijn

K-Vision systemen voor kunststof kozijnen

K-Vision systemen hebben een profiel dat speciaal is ontwikkeld voor Nederland. Er is keuze uit een Trend, City, Classic, Cube en Step variant. Het Trend systeem is een verdiept systeem, die een authentieke uitstraling oplevert. Het City historisch systeem is meer geschikt voor oude landhuizen en de Classic biedt een extra goede isolatie van warmte en geluid. In nieuwbouwprojecten wordt vaak voor de Cube gekozen.

Uw specialist Bermon vindt u op www.bermon.nl, of breng een bezoek aan een van de showrooms in Huizen of Harmelen.