Home » Vehuisbedrijf » Kinderkamer
Feb
21

Kinderkamer

Kinderkamer – http://www.inrichting-huis.com/kinderkamer/

De kinderkamer vraagt een geheel andere inrichting dan de kamer van een volwassene. Dat komt omdat een kinderkamer een ander doel heeft. Een volwassene zal zijn slaapkamer voornamelijk gebruiken om in te slapen. Misschien wordt er weleens een boek gelezen of is een inloopkast op zijn plaats, maar het leven speelt zich niet af in deze ruimte. Bij een kinderkamer echter is dat vaak anders. Heel wat kinderen gebruiken hun kamer om in te slapen, spelen, vrienden te ontvangen, studeren, alleen te zijn, televisie te kijken, enzovoort. De kinderkamer wordt dan meer dan enkel een slaapvertrek. Het is de ruimte waarin een groot deel van het kind zijn leven zich afspeelt. Natuurlijk is dit niet bij elk kind het geval. Veel hangt af van de grootte en mogelijkheden van de ruimte en de leeftijd van het kind. Maar nagenoeg ieder kind beschouwt zijn kamer vroeg of laat als een persoonlijke ruimte om tot rust te komen en zijn eigen ding te doen. En dat zowel overdag als ’s nachts. Een inrichting moet dus een gevoel van geborgenheid en vertrouwen met zich meebrengen.
Soberheid troef
Eén van de grote voordelen van Trendhopper meubelen is de ruime keuze aan sobere meubelen in warme kleuren en materialen. Dit zijn meubelen die exact dat gevoel oproepen dat we in de kinderkamer willen tot stand brengen. Warmte, comfort, genegenheid, veiligheid, … er is geen materiaal dat deze gevoelens zo goed kan vertolken als hout. De strakke lijnen en eenvoudige ontwerpen zorgen er bovendien voor dat de meubelen makkelijk combineerbaar zijn met decoraties, kleuren, tapijten en alles wat er in een kinderkamer te vinden is. Trendhopper heeft een uitgebreid assortiment en er is dus ruim voldoende keuze. Van bedden tot kledingkasten, kaders en spiegels tot nachttafeltjes of kleine opbergdozen.
Gezellig, maar niet rommelig
Wat vooral noodzakelijk is in een kinderkamer is voldoende opbergruimte. Kinderen van alle leeftijden hebben een zee aan spulletjes die allemaal een plaatsje moeten krijgen. Dit gaat van speelgoed bij jonge kinderen tot souvenirs, dagboeken, instrumenten en games bij oudere kinderen. Wanneer al deze zaken los in de kamer liggen, krijg je al snel een rommelige indruk en echt gezellig is dat niet. Opbergruimte zorgt ervoor dat al deze spullen hun eigen plek krijgen en netjes bewaard kunnen worden. Het geeft een gevoel van ruimte en netheid. Trendhopper heeft heel wat leuke opbergmogelijkheden in zijn assortiment opgenomen voor zowel jonge als oudere kinderen.

Kinderkamer

Deze post is geplaatst door Thomas via IP adres: 46.226.57.126