Home » woning inrichting » Huis laten isoleren
Oct
29

Een ophande zijnde verhuizing is het ideale moment om de nieuwe woning helemaal grondig op te knappen. Nu kan het nog, nu is de woning leeg. Wij Nederlanders zijn klussers en doe-het-zelf verbouwers, tenminste; tot een bepaalde hoogte. Sommige werkzaamheden besteed je uit aan de specialist. Denk hierbij aan het isoleren van je woning

Woningisolatie

Isolatie als dubbelglas (ramen en deuren) en het isoleren van je dak; stuk voor stuk erg belangrijk om de warmte binnenshuis te houden en tocht geen kans te geven (niets zo vervelend als vertoeven in een tochtige ruimte). Het isoleren van spouwmuren en kruipruimte mag hierbij niet vergeten worden. Deze dragen enorm bij aan het verbeteren van een ruimte op tocht en vocht ( … en schimmel). Voor bepaalde technieken en isolatie toepassingen is subsidie aan te vragen. Zoals bij spouwmuur isolatie. Deze subsidie kan u honderden euro's besparen op het uitvoeren van de spoumuur- en kruipruimte isolatie. 

Bezoek snel de isolatie specialist om direct een vrijbijvende offerte aan te vragen: regel het tijdig, want de winter staat immers weer voor deur.