Home » Vehuisbedrijf » Het aanbrengen van spouwmuurisolatie ging heel gemakkelijk
May
08

Het aanbrengen van spouwmuurisolatie ging heel gemakkelijk – http://www.isolatiedeal.nl/spouwmuurisolatie

De afgelopen maand hebben wij spouwmuurisolatie laten aanbrengen en wij zijn erg tevreden met het resultaat. Voorheen was ons huis slecht geïsoleerd. We merkten namelijk dat onze ketel vaak moest aanslaan om het huis warm te houden. Dit zagen we dan ook terug in de jaarrekening die wij kregen van onze energie leverancier. Hier werden we ook nooit vrolijk van. Gelukkig besparen we nu een hoop op onze energie sinds wij spouwmuurisolatie hebben laten aanbrengen. Het ging allemaal erg gemakkelijk. We lieten ons telefoonnummer achter op de website en we werden dezelfde dag nog teruggebeld. Een uiterst vriendelijke adviseur stond ons te woord. We beantwoorden enkele vragen en daarna werd er direct een afspraak ingepland voor de spouwmuurisolatie. Wij mochten zelf kiezen wanneer het vooronderzoek zou plaatsvinden. Dit is echt heel erg fijn aangezien we zelf allebei aan het werk zijn. De inspectie was snel afgerond en we kregen al snel een offerte. De prijs viel ons erg mee, we hadden verwacht dat het duurder zou uitvallen maar dit was helemaal niet het geval. Echt heerlijk

Snel en vakkundig de spouwmuurisolatie aangebracht

Nadat we de offerte hadden ontvangen kwamen ze de week daarop al langs. Deze jongens kwamen niet alleen al erg snel langs, ze waren ook nog eens zeer snel klaar. Binnen 24 uur hadden ze alle drie de kanten van de woning geïsoleerd en ze lieten geen spoortje van rommel achter. Echt heerlijk. Ik was natuurlijk heel erg benieuwd of we het snel zouden merken. Nou dit was inderdaad het geval. Je merkt nu echt dat dankzij de spouwmuurisolatie de ruimtes veel langer warm blijven.

Bel vandaag nog

Wij zijn helemaal overtuigd. Wat ons betreft is de IsolatieDeal het bedrijf voor het aanbrengen va n spouwmuurisolatie. Wij raden ze zeker aan.
Het aanbrengen van spouwmuurisolatie ging heel gemakkelijk

Deze post is geplaatst door Jan via IP adres: 188.142.34.197