Home » Transport » Grote verhuizing? Huur een wegafzetting
Jan
06

De meeste particuliere verhuizingen worden relatief standaard & probleemloos uitgevoerd. Nu is geen een verhuizing hetzelfde en zijn er altijd wel bijzonderheden; men wil bijvoorbeeld een piano verhuizen vanaf een bovenetage via het raam. Bijzondere verhuizingen vragen soms om een tijdelijke wegafzetting, of in zeer speciale gevallen zelfs om verkeersregelaars. 

Bijzondere verhuizingen

Vindt er een bedrijfsverhuizing plaats, dan worden soms bijzonder grote objecten vervoerd. Is er geen bedrijfsterein aanwezig en is het bedrijf direct aan de openbare weg gelegen, dan wordt soms tijdelijk de weg even afgezet en worden er verkeersregelaars ingehuurd om het verkeer te dirigeren. 

Voor verhuisbedrijven als de onze is het bijzonder handig verkeersmaterialen in te schakelen op het moment dat dit nodig is, zonder hiervoor al te grote kosten te betalen. Bij verkeersregelaars Yellow Traffic kunnen wij dan ook snel de benodigde materialen huren en soms verkeersregelaars huren (dit is gelukkig niet zo vaak nodig in ons geval). Vooral de lage prijzen en de snelle service is een onderdeel wat ons bijzonder aanspreekt. Het mooie is dat de spullen en de regelaars door het hele land ingezet kunnen worden; dat komt goed uit, want wij werken nl. ook door heel Nederland!