Home » woning inrichting » Ferm Multitool veel meer dan zomaar gereedschap
Dec
05

De Ferm Multitool is een van de meeste verkochte gereedschappen van Ferm. En dat is niet gek, want de machine is zoals de term al doet vermoeden multifunctioneel. De Ferm OTM1004 biedt u de mogelijkheden te zagen, slijpen, schuren en nog vele andere klussen uit te voeren.

Multifunctioneel gereedschap is gewoon ontzettend handig u heeft namelijk altijd een apparaat in de buurt waarmee u uw klus kunt uitvoeren. De Ferm OTM1004 is een krachtige machine voorzien van een 250watt motor. Hiermee kunt u lichte klussen prima uitvoeren. Koopt u de Ferm multtool bij webshops als Fermwebshop.nl dan weet u dat u ook nog eens verzekerd bent van drie jaar garantie en u krijgt vele extra’s bij de machine geleverd. Denk aan zaagbladen, een schraper en schuurpapier. U kunt dus echt direct aan de slag met dit Ferm gereedschap.

Uiteraard heeft Ferm ook voor de grotere klussen diverse oplossingen zo kunt u ook machines kopen specifiek voor uw klus. Denk aan zaagmachines, boormachines en schuurmachines. Met Ferm heeft u gereedschap voor een zeer scherpe prijs en bent u ook nog eens verzekerd van een goede kwaliteit. Bekijk de complete collectie van Ferm bij een webshop zoals Fermwebshop.nl.

Daar vindt u Ferm gereedschap van boorhamer tot verfspuit en van zaagtafel tot afkortzaag. Wat u ook zoekt en welke klus u ook heeft de oplossing wordt geboden door Ferm.