Home » woning inrichting » Ferm een echt Hollands bedrijf
Nov
03

Het gereedschap bedrijf Ferm gevestigd in Zwolle is een echt Nederlands bedrijf wat al sinds 1965 actief is. Het bedrijf is in Nederland ruim vertegenwoordigd met webshops als Fermwebshop.nl. Het bedrijf heeft naast kantoren in Nederland ook een kantoor in Shanghai en verkoopt haar producten inmiddels in meer dan 40 landen. Ferm is dus wereldwijd aanwezig op de gereedschap markt. Gereedschap van Ferm is over het algemeen voor de echte doe-het-zelver. Met scherp geprijsde machines heeft een doe-het-zelver dan ook een goede mogelijkheid gereedschap aan te schaffen van dit Nederlandse merk.

Het Nederlandse DNA van Ferm is niet alleen te merken aan het feit dat het merk een kantoor heeft in Nederland. Ook de innovaties die het bedrijf uitvoert zijn van Nederlandse kwaliteit. Het merk heeft onlangs een nieuwe serie machines voor het boren en slijpen uitgebracht en daarbij gebruik gemaakt van ontwerpers van de Senseo koffiezetapparaten. De zogenoemde PowerFS lijn is daardoor ontzettend compact en licht en voorzien van handige extra’s zoals usb opladen. Ook qua duurzaamheid en milieuvriendelijkheid doet het bedrijf veel. Neem de nieuwe verpakkingen. Ze zijn beter compacter en besparen dus ontzettend veel overbodig karton.

De productontwikkeling van Ferm wordt dan ook uiterst serieus genomen. Een team van experts op het gebiedvan gereedschap ontwikkelen en ontwerpen steeds weer betere machines om zo bij de tijd te blijven. En dat is te merken. Het merk is namelijk steeds populairder en neemt een groter deel van de markt in. Bent uals doe-het-zelver op zoek naar gereedschap dan is Ferm inmiddels niet meer weg te denken uit de speciaalzaken en inmiddels ook op het internet, met websites als Fermwebshop.nl.

Zo vindt u op Fermwebshop.nl een handig menu waarmee u gemakkelijk kunt selecteren of u gereedschap nodig hebt om te zagen, boren of te slijpen. Ook vindt u hier accessoires voor diverse machines en kunt u dus ook na u aankoop snel en gemakkelijk extra benodigdheden aanschaffen. Ferm gereedschap is dus een stuk bereikbaarder geworden en met goede webshops als Fermwebshop.nl kunt u er vanuit gaan dat u vindt wat u zoekt.