Home » Vehuisbedrijf » Ergonomische bureaustoel
Dec
28

Ergonomische bureaustoel – http://www.ergoweb.nl

Ergonomische bureaustoel
Vele uren per dag, per week, per maand en per jaar zit u achter het bureau op uw werk. Weet u hoe belangrijk het voor u is dat u een goede ergonomische bureaustoel tot uw beschikking heeft? Voor uw lichamelijke ontspanning als uw geestelijke ontspanning is dit van belang. Vaak word er weinig aandacht besteed aan de kwaliteit van de bureaustoel, de afstelmogelijkheden van de bureaustoel en de juiste houding die je dient aan te nemen aan de bureaustoel. In deze tekst willen we het hier over hebben met u.

Vaak onderschat
Het belang van een goede bureaustoel wordt vaak onderschat. Een goede ergonomische bureaustoel geeft ondersteuning daar waar dat nodig is en juist niet op de plekken waar dit niet nodig is. Maar de kwaliteit van de bureaustoel is ook van belang. Dat de stoel ook goed blijft tijdens de vele uren dat u op deze stoel zit. Berekent u eens hoeveel uren u hierop zit per jaar. Bedenk daarna hoeveel jaar een stoel mee moet gaan en u weet hoe belangrijk de kwaliteit van een stoel is. Een verkeerde houding geeft pijn aan verschillende lichaamsdelen, kan verzuim veroorzaken en zorgt voor een verminderde concentratie en daardoor een verminderde productie.
Maar niemand is gelijk, waardoor de mogelijkheden om de stoel te verstellen in grote mate aanwezig moeten zijn. De juiste afstelmogelijkden zijn te specialistisch om hier uit te leggen en wij adviseren u ook om hiervoor een expert in te schakelen.

Nu
Wij hopen dat we u een duidelijk beeld hebben gegeven van het belang van een ergonomische bureaustoel. Een goede bureaustoel verminderd de kans op overbelaste, minder productieve of zelfs zieke medewerkers. Wees bewust van de risico’s die een kwalitatief minder goede stoel met zich mee brengt, wilt u zelf die risico’s lopen die te voorkomen zijn?
Ergonomische bureaustoel

Deze post is geplaatst door Lotte via IP adres: 37.251.71.73