Home » Vehuisbedrijf » CD persen
Mar
13

CD persen

CD persen – http://www.discprint.nl/persen/cd-persen

CD persen kan bij DiscPrint de webshop die al bij 500 stuks voor u perst. Wij kunnen ook grote producties aan want per dag drukken wij een miljoen CDschijven. Heeft u een grote productieopdracht CD persen voor ons en wilt u online hiervoor een offerte aanvragen? Benader ons dan via het contactformulier op discprint.nl.

Discprint is een expert in CD persen. Uw opdracht zien wij met belangstelling tegemoet. Schroom niet wanneer u een grote oplage CD persen wenst want dat zijn wij wel gewend. Uw CD bedrukken met zeefdruk of offset in de door u gewenste grafische print kunt u ook met ons bespreken. Tenslotte zorgen wij voor de juiste verpakking. Discprint.nl voorziet in ons telefoonnummer.

Uw CD persen in ultieme kwaliteit voor de gunstigste prijs

Artiesten laten ook hun CD persen om zo Cds in eigen beheer te kunnen uitbrengen. U als startende muzikant wil natuurlijk niet teveel kosten maken. Laat daarom uw CD persen door DiscPrint en u zult versteld staan van de prijs. DiscPrint biedt goede kwaliteit door de jarenlange ervaring.

In onze grote perserij, hebben wij de modernste apparatuur gereed staan om voor u een zeer goede CD te persen. Het eindproduct dat wij u zullen leveren is spat zuiver en zal zeker voldoen aan uw verwachtingen. Wij leveren altijd eersteklas werk af omdat wij u in de toekomst weer graag terugzien als tevreden opdrachtgever.

Wij leveren uw CDs in hoge kwaliteit en snel

Wanneer u overweegt om uw band uitgebreid te promoten, dan is een CD persen een zeer aan te bevelen middel. Met bij DiscPrint geperste CDs heeft u een geweldig promotieproduct in handen dat u kunt toesturen aan professionals binnen de muziekindustrie. Zo heeft u grotere kans dat uw band door de juiste mensen wordt opgemerkt.

Het beste resultaat om in een grote oplage een succesvolle demo van uw muziek te verkrijgen, bereikt u door een CD te persen. DiscPrint is ons allround vakbedrijf dat dagelijks te maken heeft met opdrachten op het gebied van CD persen. Onze service gerichte dienstverlening zorgt dat uw CD snel door ons kan worden geperst.

Wij geven u graag een scherpe offerte voor CD persen. Vraag hem vandaag nog aan op onze website.
CD persen

Deze post is geplaatst door Henk via IP adres: 82.75.147.122