Home » woning inrichting » Beste en voordeligste gietvloer
Apr
30
Een gietvloer is ideaal om zelf aan te leggen. U hoeft geen vakspecialist te zijn om dit te kunnen. Echt iedereen kan het die maar een beetje handig is. Belangrijk is dat u de juiste spullen en gereedschap heeft. Wanneer u alle benodigdheden in huis heeft dan is het in een handomdraai gebeurd.
 

Direct besparen 

 
Doordat u zelf de gietvloer aanlegt hoeft u alleen maar materiaal aan te schaffen. Dit kan een flinke besparing opleveren. Met een gietvloer van Epoxywinkel legt u binnen een handomdraai een gietvloer aan. Het is een meer dan goede investering in uw woning of werkruimte. Nadat een gietvloer is gelegd dan heeft u er bijna geen omkijken meer naar. Een gietvloer is een designvloer tegen een bijna niet te evenaren prijs. 

 

Jarenlang plezier 

 
Met een gietvloer kunt u echt jarenlang vooruit. Mocht de vloer in de verloop van tijd qua uiterlijk dateert raken. Of het gaat misschien vervelen. Dan is het alleen een kwestie van overschilderen en de vloer is dan weer helemaal bij de tijd. Schoonhouden is zeer eenvoudig en vergt nooit veel werk. Daarom zijn gietvloeren ook ideale vloeren voor mensen met een allergie. Maar ook huishoudens met bijvoorbeeld dieren thuis houden zo het huis makkelijk schoon. 
 

Altijd een uniek design 

 
Naar wat voor soort vloer u ook opzoek bent. De mogelijkheden bij een gietvloer zijn zeer ruim. Een standaard vloer die u overal tegenkomt hoeft dus niet. Laat u inspireren en neem een vloer die volledig aan uw smaak voldoet. Per ruimte in de woning kan gekozen worden voor een totaal andere afwerking. Zo krijgt elke ruimte zijn eigen karakter. De een houd van een meer robuuste betonlook vloer afwerking en een ander van een wat stroevere afwerking. Een stroevere afwerking kan ook nog een ten goede komen van de veiligheid.