Home » Vehuisbedrijf » Bent u naar een radiator op zoek
Mar
26

Bent u naar een radiator op zoek – http://www.cvkoopjes.nl/radiatoren.html

Bent u naar een  radiator op zoek? Bij CVkoopjes vindt u de radiatoren die u wilt hebben. We bieden u een ruime keuzemogelijkheid uit een omvangrijk assortiment. U betaalt beslist nooit teveel vanwege onze no-nonsense bedrijfsvoering. Om een prima kwaliteit te waarborgen werken wij alleen met A-merk producten. Wij staan voor een optimale dienstverlening van opslagplaats tot bij u in huis of op kantoor. Ook voor bijstand en advies zijn wij het aanspreekpunt. Het plaatsen van radiatoren aan huis is natuurlijk mogelijk.

Verscheidene soorten radiatoren

CVkoopjes levert verschillende soorten radiatoren, namelijk de paneelradiator, de ledenradiator en de designradiator. Het meest voorkomend is de paneelradiator. Deze bestaat uit een of meer panelen met eventuele convectielamellen en staan bekend om een snelle warmteafgifte. Vanwege zijn effectiviteit wordt deze het vaakst gebruikt. Vanwege het hoge watergehalte van deze radiator blijft deze nog lang “nawarmen” nadat hij is uitgeschakeld. Deze wordt derhalve in het algemeen beschouwd als de comfortabele variant.

Design radiatoren worden gewoonlijk gebruikt in badkamers. In minder grote ruimtes komt deze radiator het beste tot zijn recht, omdat de warmteontwikkeling een stuk minder is dan bij de andere varianten. Er is weliswaar een reeks high power design radiatoren die wel capabel is om grotere ruimtes te verwarmen. Zeer goed inzetbaar in hedendaagse huishoudens.

Goede kwaliteit , lange garantie

CVkoopjes werkt alleen met A-merken uit de branche zoals onder andere Henrad, Radson, Thermrad  en DeLonghi. Op deze manier is topkwaliteit gegarandeerd omdat deze radiatoren uitgebreid worden getest voor ze worden verhandeld. Door veel tegelijk in te kopen bieden wij u top radiatoren voor lagere prijzen. Door middel van het automatiseren van ons bedrijf kunnen wij overheadkosten beperken tot een minimum. Ook hebben we geen belangstelling voor fraaie winkels op kostbare locaties maar leveren we meteen vanuit ons magazijn. We gaan ervan uit dat een lage prijs door onze potentiële klanten meer wordt gewaardeerd dan de uitstraling van onze ons bedrijf.

Zoekt u advies of heeft u vragen? Neem in dat geval gerust contact met ons op per telefoon of e-mail. Bekijk ons assortiment van Topsegment radiatoren voor de beste prijzen nu in onze internetwinkel!
Bent u naar een radiator op zoek

Deze post is geplaatst door Henk via IP adres: 82.75.147.122