Home » Transport » Autosloperij Amsterdam en Noord Holland
Oct
15

Is uw auto (helaas) toe aan de autosloop en moet u deze laten afvoeren naar een autosloperij in Amsterdam? Wij zijn u graag van dienst!

Wij is Autosloperij Amsterdam?

Wij zijn een RDW erkende autosloperij en gevestigd even buiten Amsterdam. Wij zijn de grootste sloperij in de regio en halen binnen heel Noord Holland gratis uw sloopauto/schadeauto op vanaf huis/ of bedrijf. Elke auto is in principe interessant voor onze sloperij en wij zullen u te allen tijde een hoge vergoeding bieden voor uw auto!

RDW aangesloten

Wij zijn RDW erkend, wat houdt dit in voor u? U zult tijdens de verkoop meteen het vrijwaringsbewijs van ons overhandigt krijgen, en conform naar de RDW regels zullen wij uw sloopauto direct afmelden. Zo is uw verkoop altijd gekoppeld aan een formele afhandeling en onteigening van uw auto. Na de verkoop bent u dus officieel niet langer meer de eigenaar van de auto.

Hoge vergoeding

Wij bieden u telefonisch een bod op uw auto. Zodra u tevreden bent over ons bod kan er direct een afspraak gemaakt worden voor het ophalen van uw sloopauto in Amsterdam en de rest van Noord Holland. Dezelfde dag nog halen wij uw auto op en betaalt onze chauffeur u contant uit, daarbij geeft hij ook het vrijwaringsbewijs aan u af.

Meer informatie? Bezoek onze website: Autosloperij Amsterdam e.o.

Of neem telefonisch contact met ons op

BEL 0657 18 27 92